Nieuws

Ons Nieuws:

  • Trimbos onderzoekers binnen het Sociale Isolatie deelproject over kwetsbare ouderen hebben bijgedragen aan een webinar over het effect van de… The post Webinar probleemgedrag: angst en apathie in tijden van Corona appeared first on Coronatijden in nederland.
  • Trimbos onderzoekers binnen het Sociale Isolatie deelproject over kwetsbare ouderen hebben bijgedragen aan een webinar over de gevolgen van de… The post Webinar sociale isolatie in het verpleeghuis appeared first on Coronatijden in nederland.
  • Onderzoek naar effecten van corona-maatregelen bij patiënten met cognitieve stoornissen en hun naastenDe coronapandemie is niet alleen een groot gezondheidsprobleem… The post Eerste resultaten van het POLAR project appeared first on Coronatijden in nederland.
  • Tijdens de eerste corona-lockdown had Freek Gillissen, verpleegkundig consulent dementie van het Alzheimercentrum Amsterdam, veel contact met mensen met dementie… The post Coronatips van en voor mantelzorgers appeared first on Coronatijden in nederland.
  • Mantelzorg verlenen aan een naaste met dementie heeft betekenis voor beide partijen. Mantelzorgers kunnen veel voldoening ervaren. Tegelijkertijd is juist… The post Rapport over de ervaringen van mantelzorgers met een migratieachtergrond online appeared first on Coronatijden in nederland.

Nieuws overzicht: https://www.coronatijden.nl/all-news/

Ander Nieuws: