Contact

 

Contact

Contact Informatie

Coronatijden.nl

Dit kennisplatform is ontstaan vanuit het ZonMw gefinancierde project Sociale impact van fysieke afstand op kwetsbare groepen. Coronatijden.nl wordt gecoördineerd door Dr. Danny de Vries en beheerd door Ronja Jansz. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: info@coronatijden.nl.

Sociale Impact van Fysieke Afstand op Kwetsbare Groepen

De studie is gefinancierd door ZonMW en wordt geleid door Dr. Danny de Vries en Prof. Jeannette Pols, beiden verbonden aan de afdeling Antropologie van de Universiteit van Amsterdam. Voor meer informatie, contact info@coronatijden.nl.

De Maatschappelijke Dynamiek van de COVID-19 Pandemie

De studie is gefinancierd door ZonMW en wordt geleid door Prof. Dr. Herman van der Werfhorst, verbonden aan de afdeling Sociologie aan de Universiteit van Amsterdam. Voor meer informatie, contact info@coronatijden.nl.

Kwetsbaar in Amsterdam

De studie wordt geleid door Prof. Elco van Burg, verbonden aan de afdeling Organizational Theory aan de School of Business and Economics van de Vrije Universiteit Amsterdam. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: info@coronatijden.nl.

Psychosociale effecten van Corona bij de ziekte van Alzheimer

De studie wordt geleid door Prof. Wiesje van der Flier en Ingrid van Maurik, verbonden aan de afdeling Neurologie van het Amsterdam UMC van de Vrije Universiteit Amsterdam. Voor meer informatie, contact info@coronatijden.nl.

Etnische Ongelijkheid bij COVID-19

De studie is gefinancierd door ZonMW en wordt geleid door Prof. dr. Karien Stronks, Prof.dr Maria Prins en Prof.dr Charles Agyemang, in een samenwerking tussen het Amsterdam UMC, de GGD Amsterdam en Pharos. Voor meer informatie, contact info@coronatijden.nl.