Contact

 

Contact

Contact Informatie

Coronatijden.nl

Dit kennisplatform is ontstaan vanuit het ZonMw gefinancierde project Sociale impact van fysieke afstand op kwetsbare groepen. Coronatijden.nl wordt gecoördineerd door Dr. Danny de Vries en is ontworpen en wordt beheerd door Ronja Jansz. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: info@coronatijden.nl.

Dakloosheid en Corona

De studie is gefinancierd door ZonMW en wordt geleid door dr. Tessa van Loenen en Prof. dr.Maria van den Muijsenbergh beide verbonden aan de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde van het Radboudumc en Pharos, expertise centrum gezondheidsverschillen. Voor meer informatie, contact info@coronatijden.nl.

Etnische Ongelijkheid bij COVID-19

De studie is gefinancierd door ZonMW en wordt geleid door Prof. dr. Karien Stronks, Prof.dr Maria Prins en Prof.dr Charles Agyemang, in een samenwerking tussen het Amsterdam UMC, de GGD Amsterdam en Pharos. Voor meer informatie, contact info@coronatijden.nl.

Huisartsenzorg en Achterstandswijken

De studie wordt geleid door dr. Paul Kocken, verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (Erasmus School of Social and Behavioural Sciences). Voor meer informatie kunt u contact opnemen via kocken@essb.eur.nl.

Jongeren met ASS

De studie wordt geleid door dr. Linda Dekker, verbonden aan de afdeling ESSB (Erasmus School of Social and Behavioural Sciences) van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: autisme@essb.eur.nl. De studie is gefinancierd door ZonMw.

Kwetsbaar in Amsterdam

De studie wordt geleid door Prof. Elco van Burg, verbonden aan de afdeling Organizational Theory aan de School of Business and Economics van de Vrije Universiteit Amsterdam. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: info@coronatijden.nl.

Kwetsbaar in Utrecht

De studie is gefinancierd door ZonMw en wordt geleid door Dr. Marielle Jambroes, Nienke van den Berg en Lilian van der Ven, verbonden aan het Julius Centrum voor Gezondheidswetenschappen en Eerstelijnsgeneeskunde van het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@coronatijden.nl.

Maatschappelijke Dynamiek

De studie is gefinancierd door ZonMW en wordt geleid door Prof. Dr. Herman van der Werfhorst, verbonden aan de afdeling Sociologie aan de Universiteit van Amsterdam. Voor meer informatie, contact info@coronatijden.nl.

Psychosociale Effecten Alzheimer

De studie wordt geleid door Prof. Wiesje van der Flier en Ingrid van Maurik, verbonden aan de afdeling Neurologie van het Amsterdam UMC van de Vrije Universiteit Amsterdam. Voor meer informatie, contact info@coronatijden.nl.

Serious Game

De studie is gefinancierd door ZonMW en wordt geleid door Dr. Ines Schell-Kiehl van het Verwey-Jonker Instituut. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ISchell@verwey-jonker.nl.

Sociale Isolatie

De studie is gefinancierd door ZonMW en wordt geleid door Dr. Danny de Vries en Prof. Jeannette Pols, beiden verbonden aan de afdeling Antropologie van de Universiteit van Amsterdam. Voor meer informatie, contact info@coronatijden.nl.

Zorgzaam uit de Crisis

De studie is gefinancierd door ZonMw en wordt vanuit de UvH uitgevoerd door prof. dr. Carlo Legetdr. Adrienne de Ruiter, dr. Pieter Dronkers en dr. Sara Dekking. Voor meer informatie, contact via p.dronkers@uvh.nl.